Oriëntatiegroep
Zit je in het 1ste 2e of derde leerjaar en wil je meer dan 1 uurtje turnen, maar je weet nog niet welke discipline je zal kiezen in het 4e leerjaar, dan kan je terecht in onze oriëntatie-groep.
Hier krijg je een mix van alle basisvaardigheden (kracht, lenigheid, snelheid, coördinatie en vormspanning) samen met een initiatie van trampoline, acro, tumbling en toestelturnen.
Opgelet dit is een selectiegroep. Je moet slagen voor toelatingsproeven. Dit betekent dat je een bepaald niveau moet hebben om te kunnen blijven. Nieuwe leden worden geëvalueerd in oktober.
We trainen op woensdag en zaterdag telkens 2 uur. Het eerste uur wordt er vooral gewerkt aan de algemene basisvaardigheden. Daarna komen de verschillende disciplines aan bod door middel van een doorschuifsysteem.
We proberen deel te nemen aan recreatieve wedstrijden en jaarlijks zijn er 2 evaluatiemomenten om de progressie op te volgen. Deze worden met de ouders besproken. Aan de hand van de wedstrijden of door middel van testen wordt beslist of je het volgende turnseizoen in deze groep kan blijven of niet.

Uurrooster

Woensdag
17:00 - 19:00
Zaterdag
10:00 - 12:00

Les Informatie

Locatie
E.Soens - Singel 57 1853 Strombeek-Bever
Trainers
Virginie Meirlaen, Joshua Waldock
Extra informatie
Enkel toegelaten mits toelatingsproef